Kryeministri Zaev përcolli Papa Françeskun me ftesë sërish ta vizitojë vendin tonë, duke i dhurar freskë nga Kalaja e Vinicës me Kryqin Triumfues të Konstantinit të Madh

Kryeministri Zaev përcolli Papa Françeskun me ftesë sërish ta vizitojë vendin tonë, duke i dhurar freskë nga Kalaja e Vinicës me Kryqin Triumfues të Konstantinit të Madh

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev sot pasdite përcolli në aeroport Shenjtërinë e Tij Papa Françeskun, i cili ishte në vizitë njëditore, vizitë historike në vendit tonë. Në përcjelljen e tij, kryeministri Zaev Atit të Shenjtë Papa...

Takimi ndërfetar dhe ekumenik i Shenjtërisë së Tij Papa Françesku me të rinjtë dhe priftërinjtë: Historinë e shkruajnë ata të cilët nuk kanë frikë jetën e tyre ta harxhojnë për dashurinë ndaj të arëfmve

Kryepeshkopi i Kishës Katolike Romake, Papa Françesku në kuadër të vizitës historike në shtetin tonë, Maqedonia e Veriut pas Meshës së Shenjtë,celebrimi i së cilës u bë në Sheshin “Maqedonia”, në Famullinë “Zemra e Krishtit” kishte takimin ndërfetar dhe ekumenik me të...
Shkëlqesia e tij Papa Françesku në Qendrën Perkujtimore,”Nënë Tereza”: Shën Nënë Tereza lutu për këtë qytet, për këtë popull për këtë kishë dhe për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të ndjekin Krishtin

Shkëlqesia e tij Papa Françesku në Qendrën Perkujtimore,”Nënë Tereza”: Shën Nënë Tereza lutu për këtë qytet, për këtë popull për këtë kishë dhe për të gjithë ata të cilët dëshirojnë të ndjekin Krishtin

Kryepeshkopi i kishës Katolike Romake, Papa Françesku në kuadër të vizitës Apostolike në Republikën e Maqedonisë së Veriut, pas pritjes zyrtare  dhe takimin me përfaqësuesit e kreut shtetëror, Presidentin e shtetit Gjorgje Ivanov dhe Kryetarin e Qeverisë, Zoran...
Papa Françesku mori pjesë në celebrimin  e Meshës së Shenjtë në Sheshin “Maqedonia”: Të jemi pjesë e mrekullisë së Perëndisë i cili dëshiron të arrijë dhe të prek çdo cep të këtij qytetit, të këtij vendi me përkëdhelje dhe ngushëllim

Papa Françesku mori pjesë në celebrimin e Meshës së Shenjtë në Sheshin “Maqedonia”: Të jemi pjesë e mrekullisë së Perëndisë i cili dëshiron të arrijë dhe të prek çdo cep të këtij qytetit, të këtij vendi me përkëdhelje dhe ngushëllim

Programi  përmbajtës qendror nga vizita apostolike e Shenjtërisë së tij Papa Françesku në Republikën e Maqedonisë së Veriut, mesha e shenjtë u bë në Sheshin “Maqedonia”, në praninë e përfaqësuesve të lartë shtetërore, në mesin e të cilëve presidenti Gjorgje...

Kryeministri Zaev për vizitën e Papa Françeskut: Kjo vizitë historike është mirënjohje e madhe për vendin që Maqedonia e Veriut zuri në unionin global të vendeve progresive

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev mbajti konferencë për shtyp për mediat e vendit dhe të huaja me rastin e vizitës Apostulike të Papa Françeskut në vendin tonë. Deklaratën e Kryeministrit Zaev në këtë kumtesë ua përcjellim në mënyrë...