PROGRAMI I VIZITËS SË PAPËS FRANÇESKU NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT

08:15 Arritja në Aeroportin e Shkupit

Pritja zyrtare

Ceremonia e mirëseardhjes në Pallatin Presidencial

Takim me Presidentin e RVM-së

Takim me Kryeministrin e RVM-së

Takimi me kreun e shtetit, sektorin civil dhe korin diplomatik

Vizita në IN Shtëpia Përkujtimore “Nënë Tereza” me liderët e kulteve fetare dhe takim me të varfërit

Mesha e Shenjtë në Sheshin “Maqedonia”

Takimin ndërfetar dhe ekumenik me të rinjtë në oborrin e Katedrales “Zemra e Shenjtë e Krishtit”

Takimi me priftërinjtë, familjet e tyre dhe besimtarët

Përcjellja zyrtare

18:30 nisja në Romë nga Aeroporti i Shkupit